14 Nisan 2016 Perşembe

Game Of War -- Süper Çiftlikkler

loading...

Merhabalar,

    Oyunda herkesin sık sık karşılaştığı sorundur kaynaklarının çabuk bitmesi, krallıklarında karo saldırıları sık rastlanılan bir durum ise kaynak sıkıntısı oyuncu için ciddi sıkıntı oluşturur. paket almış olsanız dahi bu sıkıntının önüne geçemezsiniz. Burada ingilizce Hyper-Farm Türkçesi süper çiftlikler devreye giriyor.

   Nedir bu süper çiftlikler? Süper çiftlikler amacı sadece kaynak üretmek olup, ürettikleri kaynakları başka bir hesaba aktarırlar böylece şehir kapasitesi hiç dolmadığı için sürekli olarak üretime devam ederler. Yemek üreten bir süper çiftlik saatte 15m (Günde 360m) ve daha fazlasını üretebilirken, gümü çiftlikleri saatte 1,4m (Günde 34m) ve üzeri üretebilir.

   Süper çiftlik nasıl yapılır neler gerekir? Süper çiftlik yapmak için öncelikle ihtiyacınız olan tek şey hangi kaynak üretimine ihtiyacınız olduğunu belirlemektir. Süper çiftlikler şehir içinde gümüş, dışında ise yemek, odun, taş veya cevheri ayna anda üretebilirler. Ben kale 21 çiftlik kullanıyorum çiftlikler için siz, kalkan açmak istemeseniz ve kahramanım idam edilmesin derseniz kale 14 de kullanabilirsiniz yalnız kale 14 de hem düşük üretim olacaktur, hemde karamanınız esir alındığında üretiminiz çok çok düşecektir. Kalenizi 21 yaparken sadece yükseltmeni gereken binaları yükseltin ve çiftlik üreteceğiniz malzeme dışındaki binalardan sadece birer tane yapın. Kaleniz 21 olduktan sonra şehir içinde tüm hastaneleri, barakaları yıkıp yerlerine villa yapın, Benim şehrimde sadece Jimbo, Pazar, Demirhane ve Akademi var. Geri kalanların hepsi villa. ve gümüş üretimim aşağıdaki gibi dir.


   Villaları yapmış olmanız üretiminizin hemen artacağı anlamına gelmiyor, gümüş üretiminizi kahraman becerileri ve ekipmanlar ile desteklemeniz gerekiyor. 

                                                        Kahraman Becerileri

                                                        Kahraman ekipmanları

Ekipmanları sarı yani 6. seviye yapabilir iseniz daha yüksek üretim adetlerine ulaşabilirsiniz.

Burada şehrinizin gümüş stokları, şehir gümüş kapasitesine ulaştığında gümüşlerinizi başka bir hesaba göndermeniz gerekiyorki çiftlik hesabınız gümüş üretmeye devam etsin.

Hiç yorum yok:
Write yorum

Recommended Posts × +