28 Mart 2017 Salı

Helios Öz Seti ve Bravery Sağlık Taş Seti

loading...

Game of War Helios Öz Seti ve Bravery Sağlık Taş Seti
Game of war blog da ilan edildiği üzere süper harika yakında açılacak. Bilmeyen arkadaşlar olabilir, süper harika belli aralıklar ile açılan bir savaş krallığı. Tüm krallıklardan oyuncular burada Game of War krallıklar kralı olmak için savaşıyor, süper harika kapandığında ise kazanan oyunun blog sayfasında açıklanıyor. Oyun içerisinde üst seviyede olduğundan en iyi ekipman setleri ve beceriler kullanılan bir savaş halini alıyor.Bugün oyuna eklenen Helios öz seti ve Bravery sağlık değerli taş setide tam bu için biçilmiş kaftan.

Ek bilgi olarak oyunda bildiğiniz üzere "az asker" kullanılan durumlarda savunma değil sağlık destekleri ön plana çıkıyor. Bu yüzden de sağlık desteği ağırlıklı olan özler genelde harika özü olarak adlandırılıyor.

Helios Öz Seti

Helios öz seti, %5.500 Birlik Sağlığı, %4.600 Birlik Saldırısı, %4.500 Brlik Savunması, %5.500 topluluk ve harika sağlığı ve %4.500 topluluk ve harika savunma bonusu veriyor. Ekipmanları güçlendirdiğinizde ise %6.500 sağlık ve %1.000 üzerinde saldırı debuff ı ilave etmiş oluyorsunuz. Ayrıca öz setini yükselttiğinizde %50.000 harika savunurken birlik sağlığı, %15.000 birlik savunması, %15.000 Albay savunması ve %15.000 albay sağlığı ekleyerek öz setinizi bir savaş makinesine döndürebilirsiniz. Ekipman güçlendirme ile ilgili yazılarım Ekipman Atölyesi 27-30 ve Set Ekipman Yükseltme bakabilirsiniz.

Öz setiniz için tarif sayfanın altındadır.

Bravery Sağlık Değerli Taş Seti :

Bravery sağlık değerli taş seti, yine harika savaşlarında ihtiyacınız olan sağlık desteklerini karşılamak için oyuna eklenmiş bir güncelleme dir. Helios öz seti ve Bravery Sağlık Değerli taşı sadece harika değil, sağlık tuzak kaleleri ve şimdilik çok pahalı olsa da ilerleyen zamanlarda karo savaşlarında kullanılabilecek bir settir.

Bravery değerli taş seti tüm 7 seti de dolandığınız da ve değerli taş araştırmalarını tamamladığınızda size %4.536 Birlik Sağlığı, %2.702 Birlik saldırısı %6.825 Harika tutmada birlik Sağlığı ve %6,825 topluluk sağlığı desteği verir.

Bu seti oluşturan taşlarda aşağıdadır.

Oyunda tüm değerli taş setlerine buradan ulaşabilirsiniz.

Game of war Bravery Sağlık Taş Seti



Game of war Helios Öz Seti


Hiç yorum yok:
Write yorum

Recommended Posts × +