10 Nisan 2017 Pazartesi

Game of War Süper Harika Rehberi

loading...

Game of War Süper Harika
2 gün süren süper harika savaşlarını geride bıraktık, sonraki savaşlarda bir ön bilgi oluşturması için Game of War Süper Harika Rehberi ni hazırladım. Süper harika KVK KE gibi belirli süreli bir etkinlik olup, KVK KE den farklı olarak tüm krallıklara açıktır ve puanlar öldürmeden değil süper harikayı elde tutma süresinden hesaplanır.

Game of War Süper Harika Savaşları

Süper harika game of war imparatorunun belirlendiği savaş krallığıdır. İmparator harikayı elde tutma süresinin toplamı ile belirlenir. Süper harika kapandığında harikayı elde tuttuğunuz süre hesaplanır ve harikayı en çok elinde tutan game of war imparatoru olarak isimlendirilir. Süper harikaya solo yürümek mümkün değildir, sadece topluluk ile saldırmanız gerekir.

Süper Harika Koşulları ve Rehberi

Süper harikaya gitmek için ihtiyacınız olan özel ışınlanma süper harika paketlerinde bulunur, eğer bu paketlerden almadı iseniz 100.000 altın ile de bu ışınlanmayı alarak süper harikaya gidebilirsiniz. Kale 21 ve üstü ışınlanma için ön şarttır. Her ışınlanma size 24 saat süper harikada kalma izni verir.

Süper harika da önemli olan sürekliliği olan bir ilerlemenizin olmasıdır. Bu yüzden önceden özlerinizi ve setlerinizi hazırlamalı, süper harika ekibinizi belirlemelisiniz. ve bu ekibin offline olması durumunda yerlerine yenilerini koyabilmelisiniz. Etkinlik 2 gün sürdüğü ve her öz setinin 1,25 saat gittiğini düşünürsek sizin toplam 38 öz setine ihtiyacınız olacaktır. Bir diğer önemli nokta ise harikaya yakın ışınlanabilmenizdir. Etkinlik başladıktan çok kısa bir süre içinde harikanın etrafı dolacağından ışınlanmak için geç kalmamanız, gerektiğinde pegasıs gibi setler kullanarak da harikaya ilerlemenizi hızlandırmanız gerekecektir.

Her ilerlemelerinizin yarım saat sürdüğünü kabul edersek harikaya 2 gün boyunca 96 kez ilerleyeceksiniz ve her ilerleme de 10m asker gönderirseniz de toplamda 960m T5 askeri harika savaşlarında kaybedeceksiniz. Bu askerlerin kaybetmenin sonucunda kale gücünüz 43b düşecektir. Süper harika da mobil tuzaklar etkin değil o yüzden hala süvari, menzilli ve piyade tip askerler ile savaşıyor olacaksınız.

Bunların yanında süper harika sadece harika savaşlarından ibaret değildir. Siz eğer yalnız kurt iseniz veya ittifakınızda yeterli online oyuncu yok ise, krallık sohbetlerinde topluluk doldurma veya liderlik etme için talepleri görüp katılabilirsiniz. Harika ormanının dışında da sürekli savaşlar saldırılar oluyor. Hatta KVK KE den bile çok daha fazla. Tabi tüm bunların birde bedeli var, bağlantınız çok kötüleşebilir, oyundan sürekli atılabilirsiniz. Eğer risk almayı sevmiyorsanız kaleniz max saldırıya hazır halde bekletmenizi tavsiye ederim. Çünkü bir saldırıda yanan kaleye sonrasında aynı anda 10 topluluk açılabiliyor. Siz oyunu kapatıp açana veya oyundan düştü iseniz tekrar bağlanana kadar kaleniz sıfırlanabilir.

Umarım faydalı olmuştur, yorum ve önerilerinizi yorum olarak bırakabilirsiniz.

Hiç yorum yok:
Write yorum

Recommended Posts × +