14 Ocak 2017 Cumartesi

Elçilik Savunması

loading...

Game Of War Elçilik
Merhaba,

Bugünkü yazımda gowcraft sayfasının yapmış olduğu elçilik savunma testine yer vereceğim. Herkes elçiliğin ittifak üyelerinin askerlerine ev sahipliği yaptığını ve bu askerlerin gelen saldırı ilerlemelerini/toplulukları öldürmeye yardımcı olduğunu biliyordur. Bizim ise yapmak istediğimiz Elçilik savunmasının önemini ortaya koymak ve bunun desteklerde genel savunmaya dahil edilip edilmediğini test etmek.





Elçilik Testi için kullanılan kaleler:

Hedef :
160 Milyar güç
Full araştırma
Vip 21
Elçilik 22
22 adet 25 Seviye Kışla
6 milyat Asker
Elçilik savunma bonusu %30

Saldıran : 
Full Araştırma
Vip 21
4,256m topluluk İlerlemesi.

Başlangıç olarak hedef kale super harikada bizi şoke edercesine kahramanını kaybetti. Bu testi yapmayı çok dan planlıyorduk fakat fırsat olmamıştı. Hedefimizi başka bir ittifakın gelip yakmasıyla bizde testimizi yapmaya karar verdik.

Saldırı 1:

Bu saldırıda hedef ittifakından hiçbir destek kuvveti almadı. Saldırı sonucu ise:

Hedef yandı.

Saldırı 2 :

Tabiki hedef ittifaktan full destek kuvveti istedi ve bizde destekledik. Aşağıdaki saldırı ise onun destek kuvveti aldıktan sonra yapılan saldırının raporu:



Saldıranın kahramanını yakaladı. Sonuç ilk saldırıdan tamemen farklı.
Bizde bu farkın tamamen elçilk savunma bonusundan mı olduğunu görmek istedik Tüm destek kuvvetleri geri çekerek sadece 1 tane ölümsüz asker gönderdik.

Saldırı 3:

Hedefin elçiliği tamamen boşaltıldı, sadece 1 adet ölümsüz elçilikte bırakıldı. Sonuç:

Bu saldırı sonucu savunan kale için bir öncekinden daha da iyi. Neden mi? Emin değiliz. Belki saldıran 2 saldırıda kahramanını kaptırdıktan sonra taşlarını yeniden ayarlamış olabilir. Sonraki testler için sonuçların neden bu kadar farklı olduğunu denemek gerekiyor.

Sonuç: 

Elçilik savunması önemli bir aktör. Asker sayıları arttıkça daha da önemli olmakta. Saldırgan hedef kalenin savunması sıfırlamak için debufflarını kullandı, fakat hedef kalanin elçilik savunmasını onu tekrardan yanmaz yapmak için yeterli geldi.

Daha önceden de söylediğimiz gibi, asker sayıları arttıkça, savunmalar daha da güçleniyor. Acaba diyorum asker sayısı 5-6 milyar olan bir kale elçilik savunması ile tekrardan yanmaz olabilirmi..

Bunu diyorum çünkü elçilik savunması debuff olmuyor. Daha önceden elçilik savunmasının sadece elçilikte yer alan destek kuvvetleri için geçerli olduğuna inanmıştık. Bu test bunun doğru olmadığını kanıtladı. Elçilik savunması düz bir  savunma % si ekleyecek ve bu saldıran tarafından debuff edilemeyecek ki büyük oyuncular tekrardan kendilerini güvende hissedecek. Eğlenceli bir testti.


Hiç yorum yok:
Write yorum

Recommended Posts × +