27 Temmuz 2015 Pazartesi

Etkinlikler

loading...

Etkinlikler :
İnşaat, araştırma eğitimden altın kaynak ve ekipman içi malzeme kazanarak büyümenin mümkün olduğu  büyümek için kritik önemi olan oyunun bir özelliğidir.



Hergün yaptığımız araştırma, eğitim, inşaatlardan gücümüz artıyor fakat sadece gücümüz artmıyor yaptıgımız ürettigimiz her birşeyde etkinlikler için puan kazanıyoruz















Genelde 4 farklı etkinlik olur, bunlardan en alt ikisi ve krallık etkinliği sizin tek başınıza yaptığınız, ittifak komple ittifak olarak yaptığınız etkinliklerden aldığınız puanlardır.















Herhangi bir etkinliği açtığınızda yandaki gibi bir ekran cıkar burada ne kadar puan aldığınızda ödüllendirileceksiniz görebilirsiniz.
Hemen altta da bu etkinlikte puanların nasıl hesaplandığı. Yandaki örnekte araştırma 5 puan inşaat 1 puan olarak verilmiş
















Aynı sayfanın alt kısmında aldığınız puanlara göre kazanacağınız ödülleri gösteriliyor.

















Puanlar nasıl hesaplanıyor : 


Yaptığınız araştırmanın yada yükselttiğinizi her binanın onay ekranında bu inşaat veya araştırmanın gücünüzü ne kadar arttıracağı yazar. Yapmanız gereken bina için Güç x 1 ve araştırma için Güç x 5 yapıp puanın yetip yetmediğine bakmaktır. Yeterli puan verecek ekinlikleri etkinlik süresi içerisinde tamamlamaktır. 





Eğer ikisinin toplam puanı ödül almanıza yetiyor ise bu ikisini etkinlik süresi içerisinde bitirtin. Hızlandırıcı kullanabilirsiniz ama kullandığınız hızlandırıcıdan daha fazlasını kazanıyorsanız kullanın.

Genel olarak araştırma ve inşaata başladıktan sonra sürelerinin dolmalarına yakın bir zamanda etkinlikler kontrol edilip, etkinliklerden kazanılacak ödüllerin, bu etkinlikleri aynı anda bitirmek için harcanacak hızlandırıcı ve/veya altından daha fazla olup olmadıgı kontrol edilerek, etkinlikler tamamlanır.
Kale seviyesi ne kadar yüksek ise tamamlanan etkinliklerden alınması gereken puanlar o kadar artacaktır. Ödül kazanmak zorlaşacaktır.

Yaptığınız her araştırma, eğitim ve inşaat o anda mevcut olan tüm etkinliklere puan olarak kaydedilecektir. Böylece birden fazla etkinlikten ödül kazanabilmek için hızlandırıcı kullanılmadan tüm etkinliklerin başlamış olduğu kontrol edilmelidir.

Ve ödüller:

Etkinliklerden ödül kazanılması durumunda gelen kutunuza aşağıdaki gibi bir mail gelecektir.




Hiç yorum yok:
Write yorum

Recommended Posts × +