29 Temmuz 2015 Çarşamba

Savaş toplulukları oluşturma

loading...

Sahte savaş toplulukları açarak askerlerinizi ve kavramanızı topluluk süresi artı yol süresi boyunca görünmez kılıyorsunuz, kalenize bir saldırı olsa da hiçbir askerinize zarar gelmiyor kahramanınız esir alınmıyor. Gözetleme yapıldığındada askerleriniz görüntülenmiyor. Hatta eğer saldıranın gözünüze kestirebiliyorsanız sizi gözlediğinde asker görmeyeceğinden saldırı için az sayıda asker gönderecetir, sizde hemen topluluğu iptal edip tam kadro askerle arkadaşı karşılayabilirsiniz. Şu da önemli burada her zaman yeterli hastane kapasiteniz olsun. Eğer elinizde 50 bin T2 asker 20 bin T1 asker var ve 60 binlik hastane kapasiteniz varken saldırıya uğrarsanız, herzaman yatak kapasitesi yetmediği durumlarda düşük rütbeli askerleriniz ölecektir. Yani 10 bin T1 ölür geriye kalan tüm askerler hastaneye yatar. Araştırmayı ilerlettikçe duvar tuzaklarının da hastane türü kurtarılma durumları var bunları da araştırabilirsiniz.



Gelelim savaş topluluğu açmaya.

Yer imlerini daha önce anlatmıştım, seçtiğiniz düşmanı yer imi ile işaretleyin, her zaman kendi evinizde koordinatlatrınızda yer imlerinde olsun, 
Yer iminden düşmanı seçip git e basın, daha sonra düşmanın üstüne tıklayım ve topluluğa basın.










8 saati seçin ve sonraki ekrandan önce üm askerler kahraman dahil sonra da ilerleme ye basın. İlerlemenin altında süre göreceksiniz bu 8 saat sonunda askerleriniz kalemizden ayrıldığında ne kadar sürede düşmana varacağını gösterir.

Ormanın diğer tarafından birini seçin ve askerleriniz arasında 1 tanede olsa arabalı asker olsun. Arabalı asker en yavaş olduğundan askerlerin varış süresi uzayacaktır.









Benim açtığım topluluklar genelde topluluk süresi 8 saat artı 2,5 + 2,5 saat yol olacak şekilde toplamda 13 saatlik bir topluluk açıyordum. Eğer herhangi bir sebeple oyuna giremez veya unutursam diye uzun süreli toplulukları tercih ediyorum.


Harita sayfasına mevut ilerlemeyi gördüğünüz sayfadan savaş topluluklarını (yola çıkmış veya çıkmamış görüntüleyebilirsiniz.)
İstediğiniz herhangi bir zaman iptal düğmesine basarak topluluğu iptal edebilirsiniz. Askerleriniz anında kalede belirecektir. Eğer askerler yola çıktı ise ilerledikleri süre kadar sürede geri döneceklerdir.



Hiç yorum yok:
Write yorum

Recommended Posts × +