22 Nisan 2016 Cuma

Game Of War Jumper (Sıçrayan) Hesaplar

loading...

Jumper (Sıçrayan) Hesaplar

Sıçrayan hesaplar MZ nin oyuna yeni başlayanlar için vermiş olduğu 2 adet acemi ışınlanmayı kullanmayarak kalelerini geliştiren ve oyundaki tecrubelerini yeni açılan krallıklarda kullanarak avantajlı duruma geçen tecrübeli oyuncuların kullandığı hesaplardır.


Jumper olmak için ne yapmalı

          Jumper hesap olmak için yeni bir kale açmanız, ve 2 yeni ışınlanmayı kullanmamanız gerekir. İttifak şehrinden ışınlanma alsanız dahi kullandığınız ışınlamalar öncelikle acemi ışınlanmalarınız olacağından daha sonra farklı krallıklara gitme şansınızı kaybedersizniz

          Diğer bir konu ise hesabınızda kale seviyenizin 5 i geçmemiş olmasıdır.

Jumper Hesabının Avantajları

          Bazen haritalarda küçük kalelerin pahalı ekipman takındıklarını, kahraman seviyelerinin yüksek olduklarını görürüz. Hatta bu hesaplar güç olarakda çok yükseklerdir.

          Bu noktada oyunda belli seviyeye gelmiş oyuncular devreye giriyor. Bu oyuncuların çok yüksek kaleleri olmalarına rağmen bulundukları krallıkta harikayı elde edemezler, güçsüz krallıklara da ışınlanamazlar. Bu oyuncular kendilerine yeni hesap açarak, bu hesabı kale seviyesi 5 i geçmeyecek ve acemi ışınlanmasını kullanmadan büyütürler. İmkanlarının elverdiği öldüde araştırmaları maksimum yaparlar, aldıkları paketler lede kahramanlarını ve ekipmanlarını hazırlarlar.


          Yeni bir krallık açıldığında bu hesaplar oraya ilk giden hesaplar olacaktır. Böylece oyuna yeni başlamış, daha önce hiç oyunu oynamamış krallıktaki diğer oyunculara göre avantajlı duruma gelerek kendilerini kral ilan etme şansını yakalarlar.

        Bu oyuncular forum türü sayfalarda birleşerek hareket edebiliyorlar. bu durumda ışınladıkları krallıkta ittifak kurarak hükümdarlıklarını sürdürülebilir yapabiliyorlar

Hiç yorum yok:
Write yorum

Recommended Posts × +