12 Mayıs 2016 Perşembe

Game Of War Fire Age Destekler –2

loading...

     Merhaba

     Daha önceden kalenizde üretimden inşaata, araştırmadan saldırı ve savunmaya kadar kalenizi daha etkin kullanmanızı sağlayan 7 destek türünü anlatmıştık. Bu desteklerin hepsini ihtiyacınıza göre düzenlediğinizde kalenizin inanılmaz bir şekilde fark edeceğini göreceksiniz. Destekleri anlattığım yazımı destekler 1 ve destekler 2 linklerine tıklayarak görüntüleyebilirsiniz.

     Bugün ise bu destekleri nerede görebileceğinizden bahsedeceğim.




     
Desteklerin değişik tipleri var demiştik. Kalenizin aldığı toplam destekleri aşağıdaki resimde anlatıldığı gibi önce kale içerisinden gücünüze sonrasın dada çıkan ekrandan desteklere basarak görüntüleyebilirsiniz.












     Sayfada aşağıya doğru gezinirseniz yukarıdan aşağıya şehrinizin almış olduğu destekleri aşağıdaki gibi gruplandırılmış olarak görebilirsiniz
.
1. Ekonomik Destekler
2. Birlik Destekleri
3. Genel Birlik Destekleri
4. Düşman Birliği Debuff ları
5. Genel Düşman Birliği Debuff ları
6. İlerleme Destekleri
7. Kahraman Destekleri
8. Enerji Destekleri
9. Zindan Destekleri

1. Ekonomik Destekler


Bu ekranda şehrinizi geliştirmeniz için gerekli olan, inşaat, araştırma, kaynak üretimi, öz üretimi asker tuzak eğitim hızı gibi ihtiyaçlarınız için gerekli destekleri görüntüleyebilirsiniz.
















2. Birlik  Destekleri


Bu ekranda ve sonraki bir kaç ekranda şehrinizin savaşma kabiliyetine direk etki eden destekleri görüntüleyebilirsiniz. Birlik desteklerinde Her bir asker türü (piyade/süvari/kuşatma ve menzilli birlik) için saldırı ve savunma destekleri ve tuzak sağlığı desteklerini görüntüleyebilirsiniz.














3. Genel Birlik Destekleri


Bu bölümde ise askerleriniz türlere göre değil genel olarak normal/stratejik ve vahşi olarak ayrıştırılarak aldıkları destekleri görebilirsiniz. Birlik/Start Birlik ve vahşi Saldırısı/Savunması ve Sağlığı, düşman Birlik/Start Birlik ve vahşi saldırı debuff ve savunma debuff ına karşı dayanıklılık gibi













4. Düşman Birliği Debuffları


Burada da yine Birlik desteklerinde olduğu gibi her bir düşman asker türüne göre (piyade/süvari/kuşatma ve menzilli birlik) kalenizin desteklerini görebilirsiniz. Bunlar düşman piyade/süvari/kuşatma ve menzilli birlik saldırı/savunma debuffları, gibi















5. Genel Düşman Birliği Debuffları 


Yine genel birlik desteklerinde olduığu gibi düşman askerleri normal/stratejik ve vahşi olarak ayrıştırılarak kalenizin destekleri listelenir. bunlar normal/stratejik ve vahşi saldırı/savunma ve sağlık debuff larıdır.









5. İlerleme Destekleri


Bu bölümde kalenizden gönderdiğiniz ilerlemenin aldıkları destekleri görüntülersiniz, ilerleme husu, ticaret ilerleme hızı, hazine haritası ilerleme hızı, saldırı ilerleme hızı, ilerleme boyutu,  gibi devam eder.
















6 Kahraman destekleri


Bu bölümde kahramanınızın canavar saldırılarında aldığı destekleri görebilirsiniz. Kahraman saldırı bonusu, saldırı serisi, kahraman canavar ilerleme hızı bousu gibi.







7. Enerji destekleri



Kahramanınızın yine canavar saldırısı ile ilgili desteklerini görüntüler siniz, maksimum enerji limiti, enerji yenileme ve enerji maliyeti azaltma olarak 3 destek sıralanmıştır.



8. Zindan Destekleri


Burada da zindanınızın size verdiği destekler yer alır. Saldırı, Saldırı hızı, Kritik hasar, Atelş hasar, su hasarı gibi destekler listeleniyor. 










Özet olarak


     Yaptığınız her araştırma, inşaat, kahramanınıza taktığınız her ekipman, beceri ağacında yapılan değişiklikler gibi unsurlar yukarıda gösterilen destekleri anında değiştirecektir. Kalenizin nerede daha etkin veya daha zayıf olduğunu yine buraya bakarak görebilirsiniz. Desteklerinizi anlamanız kalenizi tanımamızın tek yolu olmakla beraber, güçlü ve zayıf yanlarını da ortaya çıkaracaktır.

    Game of War oyunun da hiçbir oyuncu yoktur ki desteklerini bir kez ayarlayıp oyununu hep bu şekilde oynamaya devam etsin. Fakat bir çok oyuncu oyunda olduğu sürece desteklerini ihtiyacına göre değiştirir. Asker eğitirken asker eğitimini hızlandırmak için, inşaata başlamadan önce inşaat süresini kısaltma için, piyade ie saldırı yapacak ise piyade saldırısını güçlendirmek için, menzili ise saldırı yapacağı asker tipi menzilli için gibi bir çok nedenden dolayı sürekli desteklerini günceller. 

Hiç yorum yok:
Write yorum

Recommended Posts × +