20 Ocak 2017 Cuma

NERF HESAPLAMA TUM ASKER KADEMELERİ

loading...

Askerleriniz NERF mi oluyor?

GOW da NERF nedir.

Daha önceki yazılarımda NERF in ne olduğunu uzun uzun anlatmaya çalıştım. Bu yazımda T5 yani kademe 5 askerlerinde oyuna girmesi ile size NERF olup olmadığınızı nasıl hesaplarsınız onu göstereceğim.



Basitce NERF sizin çok fazla T1 ve T2 askeriniz var demektir. Sonucunda askerlerinizin savaşma kabiliyetleri büyük ölçüde düşer ve en ufak bir saldırı almanız durumunda çok sayıda genelde 1/4 oranında askeriniz ölür.

Asker kademeniz ne olursa olsun aşağıdaki formülü kullanarak askerlerinizin nerf olup olmadığını öğrenebilirsiniz.

Askerlerimin NERF olup olmadığını nasıl bilebilirim?


Askerlerinizin NERF olup olmadığını buraya basarak açılan insidegameofwar sayfasına asker sayılarınızı girerek görebilirsiniz.

Bunun yanında hemen kendinizin kullanabileceği aşağıdaki methoduda kullanabilirsiniz.

Nerf Hesaplama
Hesaplama yönteminiz, birlik ve tuzak gücünüzü toplayıp, asker ve tuzak sayısına bölüyorsunız. Çıkan sonun 10 a eşit veya büyükse siz NERF değilsiniz, oyununuza rahatça devam edebilirsiniz.






İnternet te gezinirken NERF örneği gördüm sizlerle de paylaşmak istedim.
NERF örnek



6 yorum:
Write yorum
  1. Selam kolay gelsin Suanki duruma göre sağlam bir kale için askeri nasıl basmaliyin hem saldırı hem savunması sağlam olması için araştırma gücüm 517 b de

    YanıtlaSil
  2. Merhaba aslında saldırı kaleleri içinde savunma olmassa olmazdır. Saldırı yaparken kaleniz yansın istemezsiniz. Dün gece yayınlanan vip 40 dan sonra 40b-45b arası asker T2/T4 ve 3 bıçak takılıyken 18bin üzeri savunmanız varsa veya bıçaksız 23bin savunmanız varsa yanmaszınız. Askerleriniz T2/T4 olmak zorunda degil her kombinasyon kullanılıyor ama T1 ler çok nadir

    YanıtlaSil
  3. 542b araştırma gucum var, t5 tuzaklar eşit miktarda, 4 gunonce, bir ralli yedim ve 900 milyon t4 kaybettim, kahramansız, anlamadığım, saldırı yapan t5 le saldırıyor, bendeki destekler ve tuzaklar ise yaramadı. Bir mantıklı açıklaması varmıdır ?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. tabi oyun bir program sonuçta. kahramansız mı aldın saldırıyı? toplam asker sayın ve kademe olarak dağılımı kaç

      Sil
  4. merhabalar bende ordu basıyorum . şu anda her tip askerinde t6 150m t5 10b t4 10b kadar var. hangi askerden devam etmeliyim t6 devam edersem gücüm fazla artmycak. oran olarak t6t5t4t3 ne kdar basmalıyım şimdiden teşekkürler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. 60b her t5 ve 1t her t2 nin ise yaradığını duydum senin asker tipleri hakkında yorum yapamayacağım

      Sil

Recommended Posts × +