20 Ocak 2017 Cuma

Reankarnasyon Taşı

loading...


Oyunda ben gibi blog yayınını kaçıranlar veya paketlerde sondan Reeankarnasyon Taşı olduğunu bunun ne işe merak edenler mutlaka vardır. Reeankarnasyon Taşı oyuna aralık sonları gibi dahil edilen oyuncuya istatisliklerini sıfırlama imkanı veren bir özelliktir.

Reankarnasyon Taşı -- Yeni Bir Başlangıç

Bu öge profilinizde ki istatistiklerin çoğunu sıfırlamanıza ve oyundaki isminizi değiştirmenize yarıyor. Bir tuzak hesabı için öldürme, güç, öl/öldür oranı  ve mezarınızda ki infazlarınız bir tuzağın sonu olabilir. Oyunda geçen süre içerisinde bu istatistikler sizin ne kadar iyi bir tuzak olduğunuzu profilinize bakan herkese açıkça belli edecektir. 

Tuzak hesabınızda bu istatistiklerin çok yüksek olması sonunuz olabilirdi fakat artık şanlısınız. 

Reankarnasyon Taşı sizin tamda ihtiyacınız olan şey. İstatisliklerinizi sıfırlayabilir, infazlarınızı yok edebilirsiniz. 

Reankarnasyon Taşı -- Nasıl Çalışır

Reankarnasyon Taşı içeren paket aldığınızda profilinizde üstünde reset yazan yeni bir düğme belirir. 

Reeankarnasyon Taşı

Reset düğmesine bastığınzda karşınıza yeni bir safya açılacak bu sayfada sıfırlanacak istatistikleriniz görülecektir. Sizde iptalveya onay seçeneklerinden birisini seçeceksiniz.

Reeankarnasyon Taşı Onay
Fotoğrafta açıklanan profilinizde kazanılan turnuvalar, krallık istatistikleri, Çarpışma istatistikleri, kahraman istatistikleri, kaynak yardımı ve kaynak bağışı, diğer ve liderlik sırasında yer alan tüm verilerin sıfırlanacağı dır.

Reankarnasyon Taşı ve Mezarlık

Reankarnasyon Taşı taşı ile mezarlıkta temizlenir mi?

Gow Reeankarnasyon Taşı Mezalık

Evet mezarlığınızda temizlenecektir.

Reankarnasyon Taşı Kullandıktan Sonra

Reankarnasyon Taşı eğer dikkat etmeseniz iki ucu keskin bıçaktır.

Taş sizin istatistik geçmişini sıfırlayacaktır fakat siz inanması zor bir geçmişe sahip olacaksınız

Genelde topluluk liderleri saldırmadan önce 3 şeye bakarlar, güç, takılı ekipman ve mezarlık. Bazıları öldürmeye de bakarlar fakat ilerleme sayıları yükseldikçe bu istatistik çokda önemli olmamaya başladı. Eğer mezarlığınız yğksek seviye kahramanlarla dolu ve siz bunları son bikaç saat içerisinde infaz ettiyseniz yada son bir kaç günde, Kalenize bakan bir kez daha düşünecek büyük ihtimallede sizin ne yaptığını bilen birisi olduğunuza karar verip sizden uzak duracaktır.

Taşı kullandığınızda ise profiliniz sıfırlarla dolu olacak buda direk kendinizi ele vermeniz anlamına gelecektir..

Taşı kullandıktan sonra istatistiklerin izi sonraki aksiyonun uzdan önce sıfırlardan kurtarmanız gerekecek. Arkadaşlarınıza kademe 1 askerlerden gönderin ölsünler, ittifakınız içerisinde kaynak alıp, kaynak gönderin. Amacınız bu sıfırlardan mümkün oldukça kurtulmanız olmalı. Sıfır asker olmanız bazen iyi bazen kötü anlamda dikkat çekmenize sebebi olabilir. İttifak üyelerinden size birkaç milyon asker göndermelerini isteyip bu istatistiğide sıfırdan kurtarmış olursunuz

Hiç yorum yok:
Write yorum

Recommended Posts × +