9 Ocak 2017 Pazartesi

Süre Küresi Bina Destekleri

loading...

Bina Destekleri


Bina destekleri oyuna sondan eklenen bir özellik olmasının yanında gözetleme raporunda gösterilmediğinden gizli bir özelliktir.

Binalar şehrinizin temeli olmakla beraber bu desteklerle de çok daha güçlü bir şehre sahip olabilirsiniz.

Bina destekleri her yönden çok iyidir en çok da artık bir kaleye bakıldığında temel destek seviyesini tahmin etmek neredeyse imkansızdır. Birden çok binaya destek uygulayabilirsiniz ve bu destekler toplanarak kalenize eklenecektir.


Süre küresi ile bina destekleri:


Birçok oyuncu bina desteklerini öğrendikçe akla gelen ilk soru hangi tür destek ve hangi seviyede destek hedeflenmeli, hangi bina ne tür destek verir olarak akla gelmektedir.

İlk olarak hesap türleri ve bunlar için destek tipleri


Tuzak Hesaplar : Savunma, Saldırı debuff ı
Topluluk Liderleri : Saldırı, Savunma debuff ı
Harika Savaşçıları : Her şey fakat Saldırı, Sağlık, Saldırı ve Sağlık Debuff ı öncelikleri olmalı


Süre küresi ile bina destekleri:


Şimdi hangi binanın ne tür destek verdiğini ve size hangi tür destek gerektiğini yazdım. Peki ne destek kullanılacak, bu aslında elinizde ne kadar Süre Küresi olduğuna bağlı.

•         Hapishane - Saldırı, Savunma Debuff
•         Jimmo – Kahraman TP
•         Demirhane - Sağlık
•         Mihrap – Birlik tipi saldırı
•         Akademi - Savunma, Saldırı, Saunma Debuff
•         Pazar – Düşman birlik sağlığı Debuff
•         Kışla – Birlik tipi sağlık, Eğitim sırası, Savunma
•         Savaş Odası – Topuluk Saldırısı, Saldırı
•         Elçilik - Savunma
•         Gözcü Kulesi -  Düşman Saldırı Debuff
•         Depo – Kaynak tip üretimi
•         Villa – Birlik tipi sağlığı
•         Kale - Birlik Saldırısı, Topluluk Saldırı debuffı
•         Hastane - Sağlık
•         Duvar  - Savunma


Önce Binalarınızı Yükseltin


Her Süre Küresi kullanmanız sizin şanş sevienizi yükseltecektir. Bina seviyeniz ne kadar yüksekse şansınızda o kadar yükselecektir. Süre küreleri kullanmadan önce binalarınızı mümkün oldukça yükseltmeniz önemlidir. Bu daha yüksek şans seviyelerine daha az Süre Küresi kullaarak ulaşmanızı sağlar.

Şans Seviyesine Göre Destek.


Binalarınızı istediğiniz seviyeye yükselttikten sonra, bina desteklerini açmaya hazırsınız. Bir binayı maksimum destek şansına kadar yükseltmek yerine her binayı belirlenen şanş seviyesine kadar ilerletmenin daha fazla fayda sağlayacağı kanaatindeyim. Süre kürelerini kullanmaya başladığınızda şanş seviye çubuğunun hızlıca dolduğunu ve daha yüksek şanş seviyelerine yükseldiğini göreceksiniz. Sonraki şanş seviyelerinde ise bu çubuğun daha yavaş dolduğunu farkedeceksiniz. 

Burada süre kürelerini hiç için harcadığını düşünebilirsiniz, fakat bu doğru değil.
Zaman kürenizi kontrol edin, bunlardan milyonlarca sı varsa eğer tıklamaya devam edin, fakat destek açmanız gereken diğer binaları da unutmayın. Eğer Süre küreleri ile destek açılacak son binada sanız bu küreleri kullanacak başka bir yer olmadığından (yada mz başka bir güncelleme koyana kadar), destek açmaya devam edin. Ama unutmayın ilerde yeni bina seviyelerinin gelmesi muhtemel.

İyi Destek Seviyesi Nedir?


Çok paket alan, ve böyle olunca kalesi Süre Küresi ile dolmuş taşmış bir oyuncu değilseniz, bina seviyesi 24 için şanş seviyesi 14-16 arasında optimum destek alırsınız. Eğer maksimum süre küresi ile destek isterseniz de şans seviyesini bina seviyesi ile aynı ya veya bir düşüğüne getirmeniz gerekecektir. Bina seviyesi 24 için bu şanş seviyesi 23-24 dür.
Benim gibi kalesi süre küresi ile dolup taşmamış bir oyuncuysanız, şans seviyesi 5 ile ortalamanın üstünde, şans seviyesi 10 ile de ortalama destek alırsınız.

Aldığınız destek ile mutluysanız, destekte 2. Öncelik binanıza sonrada 3. Öncelik binanıza şeklinde ilerleyiniz.

Bina Destekleri Nasıl Çalışır.


Süre kürelerini sürekli ve rastgele olarak tüm binalara uygulayabilirsiniz. Süreklidir çünkü binanız orada kaldıkça desteğiniz vardır, rastgeledir çünkü süre küreleri kullandıkça bir öncekinden farklı bir destek karşınıza çıkar.

Hangi binadan ne kadar süre küresi desteği alırsınız buradan bakabilirsiniz

Hiç yorum yok:
Write yorum

Recommended Posts × +