28 Şubat 2017 Salı

Mezarlık Nihai Infaz

loading...

Game of War Mezarlık Nihai Infaz

Game of War da çokdandır var olan fakat mezarlığı yükseltmek için özel paket gerektiğinden ve nihai infaz özelliğinin 23 seviye mezarlık ile açılmasından dolayı çoğu oyuncunun fazla tercih etmediği özellikten bahsedeceğim.


Mezarlığınızı 23 seviyeye getirdiğinizde nihai infazın kilidini açabileceksiniz. Fakat bu özellil size toplamda 12.500 adet mezarcının fenerine ihtiyacınız olacak. Şuanda 374,99 TL lik paketlerde 125 mezarcının feneri var, bu durumda bu paketten toplam 100 adet alarak nihai infazı aktif edebilirsiniz.

Nihai infaz size ne verecek, düşman kahramanını kestiğinizde rakibiniz belli bir süre yine onun mezarlık seviyesine baglı olarak kahramanını diriltemeyecek, yeni kahraman kiralayamayacak. Bunun içinde yine kutsama veya fidye isterken kulladığımız kahraman kutsamasu veya fidye talebi gibi ingilizcesi "Iron Maiden"Türkcesi "demir kızı" olabilir, bende bu özellik aktif olmadığından bilemiyorum, Iron Maiden ögesi kullanarak nihai infazı gerçekleştireceksiniz.

Game of War Mezarlık Detayları

Yukarıda mezarlık detaylarında, mezarlık seviyenize göre kahramanınız nihai infaz olarak kesilirse 7 günden ne kadar az bekleyeceğiniz gösterilmektedir. Örneğin mezarlığı 1. seviye olan bir kahramanı nihai infaz ile keserseniz, bu oyuncu kahramanını diriltmek için 7 gün beklemek zorunda kalacak. Ancak 7 günün sonunda kahramanını diriltebilecek, Eğer nihai infaz yaptığınız kahramanın kalesinde 23 seviye mezarlık var ise bu kahramanın tekrar dirilmek için beklemesi süresi 4 gün kısalarak toplamda 3 gün bekledikten sonra yeniden diriltilecektir. 

Mezarlık seviyeleri ve Mezarlık Feneri Adetleri


Game of War Mezarlık Seviyeleri İçin Mezarlık Feneri Adetleri


Hiç yorum yok:
Write yorum

Recommended Posts × +