2 Mart 2017 Perşembe

Savunma Debuff ına Karşı Dayanıklılık

loading...

Game of war Kunoichi nin Fırlatma Oku
Saldırı kalelerinin saldırı desteklerinden sonra en çok yükseltmek istedikleri destekleri savunma debufflar ıdır. Savunma debuff ları saldırı alan kalenin savunma desteklerini azatır veya sıfırlar. Böylece saldırı alan kale yanmaya başlar.

Savunma Debuff ına Karşı Dayanıklılık


Savunma debuff ına karşı dayanıklılık Araştırmalardan %20 gelir. Eğer oyuncu istersede Kunoichi nin Fırlatma Oku (Bıçak) nu aksesuara takarak her bir bıçaktan da %30 Savunma Debuff ına Karşı Dayanıklılık desteği alır. 


Yukarıdaki tabloyu nasıl okumalıyız: Savunma araştırma ağacında savunma debuff ına karşı dayanıklılığı araştırdığınızda %20 Savunma Debuff ına Karşı Dayanıklılık kazanırsınız. Eğer kahramanınızda 3 adet bıçak takılı ise ve saldırı kalesinde %18.000 savunma debuff ı var ise

Araştırma %20 dayanıklılık gösterecektir ve saldıran %14.400 savunma debuff ı ile saldırır
Eğer 1. Bıçak takılı ise saldıranın kalan savunma debuff ı %30 daha azaltılır yani %10.800 e düşer
Eğer 2. Bıçak takılı ise saldıranın kalan savunma debuff ı %30 daha azaltılır yani %7.056 ya düşer
Eğer 3. Bıçak takılı ise saldıranın kalan savunma debuff ı %30 daha azaltılır yani %4.999 ya düşer.

Eğer siz savunma yapan taraftaysanız ve kahramanınızda 3 bıçak varken savunmanız %5.000 ve daha az ise savunmanız düşman tarafından sıfırlanacaktır. 

Eğer siz saldıran kale iseniz ve savunan kalenin savunmasını sınırlayamıyor sanız kahramanı savunan kalede bırakacaksınız demektir.






Hiç yorum yok:
Write yorum

Recommended Posts × +