3 Mart 2017 Cuma

Kışlalar ve Destekleri

loading...

Game of war Kışla
Game of war da olmassa olmazlarımızdan birisi Kışlalardır, Kışlalar asker eğitmenize yaradıkları gibi aynı zamanda eğitim kapasitenizide belirlerler. 22. seviye bir kışla tek seferde 10.000 asker eğitmenizi sağlarken 26 seviye bir kışla tek seferde 40.000 asker eğitmenize imkan verir.

Her binada olduğu gibi kışlalarda da size yan fayda olarak birlik savunması ve düşman birlik sağlığı debuff ı verir.

Game of War Kışla Destekleri

Yukarıdaki tabloda genel olarak her bir kışla binasının verdiği destekleri görebilirsiniz. Kalenizdeki kışla sayısı ile çarparak da kışla binalarından aldığınız toplam desteği bulabilirsiniz. Örneğin 20 adet 26 seviye kışlası olan bir hesap %400 birlik savunması ve %800 düşman birlik sağlığı debuff ı alacaktır.

Kışla binaları süre küreleri kullanılarak da savunma desteği verecektir. Buraya tıklayarak her bir bina için mümkün olan en yüksek destek seviyesini görebilirsiniz. Yine 20 adet 26 seviye kışla için en yüksek değil ama ortalama bir savunma desteği %18 açtığımızı kabul edersek 20 adet kışladan toplam %360 süre küresi desteği alabiliriz. Toplamda ise sadece kışla binalarından %760 savunma ve %800 düşman birlik sağlığı debuffı almış oluyoruz.

Hiç yorum yok:
Write yorum

Recommended Posts × +