17 Şubat 2017 Cuma

Özel Işınlama 1000 Krallığı

loading...


Game of war oyununda athena tarafından duyurulan ve fırsat diyebileceğimiz uygulamalardan bir tanesi de her paket alana paket alındıktan hemen sonra athena hediyesi olarak verilen özel ışınlamadır. Bu ışınlama kullanılarak 1000 krallığına gidilemesi durumunda araştırma süresiniz orjinal süreden 500 bin gün düşer, veya T5 araştırmalarınız da 800 çömlek kırığı indirimi kazanırsınız.

Bu ışınlanmayı elde etmeniz için yapmanız gereken tek şey, bir paket almak. Işınlanma paketlerde yer almıyor, paket alındıktan sonra kale içi görüntüsünde sağ altta athena hediyesi olarak veriliyor. Athena Türkiye saati sabah 6/7 gibi bir mail atarak krallığın ogün için geçerli olan desteklerini yazacaktır. Yazının yazıldığı tarihte destekler 1 gün araştırmalarda 500bin gün hız azaltılaması başka bir gün 800 çömlek kırığı azaltılması ve inşaat süresi azaltılması olarak dönüşümlü olarak değiştiriliyor.

Burdaki azaltımlar kümülatif değil araştırma veya inşaat başınadır. 500 bin güne kadar olan araştırma veya inşaatınız 0 gün olarak karşınıza çıkacaktır. Aşağıda size bedavaya yapılabilen bir araştırmanın ekran görüntüsünü görebilirsiniz.



Eğer araştırma veya inşaatınız 500bin günden fazla ise orijinal süreden 500bin gün düşülecek kalan sürede ekipman vs destekleriniz hesaplanarak kullanarak tamamlamanız gereken süre yazacaktır.


Yukarıda anlatılanlar 1000 krallığının çömlek kırığı desteği verdiği durumlar içinde geçerlidir.
Eğitim desteği verdiği günlerde ise krallık %100 eğitim hızı ve %5000 eğitim sırası desteği veriyor

Krallığa ışınlandığı nızda toplam 2 saat süreniz olacaktır, süreniz dolduğunda kaleniz krallığınıza otomatik olarak rastgele ışınlanacaktır.

Hiç yorum yok:
Write yorum

Recommended Posts × +